Olemme avanneet uuden kauneushoitola - koulutuskeskuksen Tampereen keskustaan. Tervetuloa!

Ennenkun varaat aikaa...

Varausehdot

Alle 24h sisällä perutuista ajoista tai kokonaan peruuttamattomista ajoista perimme asiakkaalta varatun hoidon hinnasta 100%.
Muistathan siis perua tai siirtää aikasi ajoissa.
HUOM! Varattua aikaa EI voi peruuttaa sähköpostilla vaan tekstiviestillä tai soittamalla.

Timman viime hetken aikojen kautta varattuja, käyttämättä jätettyjä tai alle 24h sisään peruttuja aikoja ei hyvitetä.

Tutustu hinnastoomme ennen ajan varaamista

Tehdessäsi ajanvarauksen hoitolaan, hyväksyt yllämainitut varausehdot. Kiitos ymmärryksestäsi.

Maksutapa

Hoitolassa käy maksutapana lahjakorttiemme lisäksi seuraavat maksukortit: MasterCard, Visa, American Express, Maestro ja Electron.

Missä olemme ja millä pääset perille?

Sijaintimme on Puutarhakadulla. Kadun varrelta Alanya Marketin kohdalta löydät ständimme.
Alanya Markettien välissä on porttikongi ja seinässä vasemmalla on "HILE" ovisummeri. Paina summeria, niin avaamme portin ylhäältä. Tullessasi sisään portista, ovemme on vasemmalla ja ovessa on isompi mainos koulutuskeskuksesta. Astu käytävään ja kipua portaat ylös. Jos tarvitset apua portaikossa, soita hoitolalle niin opiskelijamme tulee auttamaan.

Meille pääset keskustorille bussilla mistä meille kävelee 500m.

Puutarhakadun varrella on maksullisia parkkipaikkoja tien varressa.

Ajan varaaminen

Töidemme sujuvuuden vuoksi toivomme, että varailet aikaa meille joko soittamalla tai nettiajanvarauksestamme.
Emme valitettavasti ota varauksia liikkeen Instagramin tai Facebookin kautta.

Voit kyllä kuitenkin kysyä neuvoa esim. Facebookin kautta jos ajanvarauksessa on jotain mikä mietityttää.

Lahjakortti - ihana lahja

Meiltä saat lahjakortteja!

Lahjakortti on käytettävissä 6kk ostopäivästä alkaen. Jos palvelut jäävät alle lahjakortin arvon, lahjakortista ei hyvitetä rahaa takaisin. Jos palvelut ylittävät lahjakortin arvon, ylimenevä summa veloitetaan asiakkaalta. Lahjakorteilla ei ole palautusoikeutta.

Voit ostaa lahjakortit suoraan liikkeestämme tai TÄSTÄ LINKISTÄ.

Liikkeen aukioloajat

Olemme avoinna ajanvarauksella maanantaista lauantaihin. Meillä työskentelee myös yrittäjiä ja he määrittävät omat työaikansa. Aikoja pystyt varaamaan yrittäjillemme ja opiskelijoillemme koulutuskeskuksen ajanvarausnumerosta p. 050 517 9707.

Nettiajanvarauksestamme näet vapaat ajat hoitoihimme. Sivun alussa on opiskelijoidemme hius- ja hoitolapuolen ajanvarauskansiot ja ammattityön kansiot niiden jälkeen.

Takuu

Kaikissa palveluissamme on 1 viikon takuu. Mikäli et ole tyytyväinen työhön tai on ilmennyt jotakin ongelmia, ota viivyttelemättä yhteyttä suoraan hoitolaan korjausajan sopimiseksi. Takuutyö on tehtävä ja työtä on tultava näyttämään yllämainitun ajan sisällä jotta sattunut virhe voidaan vielä todentaa, sekä korjata tai hyvittää.

Reklamoidun palvelun tehnyt työntekijä tekee korjauksen lähtökohtaisesti.